Ніжні та пишні оладки сміливо можна назвати одним із найчудовіших варіантів сніданку. Вони гарні й самі по собі, а якщо подати їх зі сметаною, медом, варенням або згущеним молоком, то стануть ще кращими. Однак не завжди виходить приготувати їх рівними та круглими, інформує .
Звісно, форма не впливає на смак страви, але багатьом господиням все ж хочеться досягти ідеального результату. І для цього зовсім не обов’язково купувати спеціальні форми. Досить мати під рукою скляний заварник.
Якщо залити тісто в такий чайник, то це допоможе більш рівномірно розподіляти його по сковороді. У той час як при використанні ополоника зробити порції однаковими досить складно. Щоправда, основа для оладок має бути доволі рідкою, а носик заварника — широким і без дрібних дірочок біля основи.