Дуже смачно, корисно, швидко та неймовірно бюджетно! Навіть без соусу капусту з’їдять за одне приймання їжі. Спробуйте, якщо ще не готували таку страву!
Інгредієнти:
- 500 г капусти;
- 1 велика цибуля;
- 3 зубчики часнику;
- 3 яйця;
- 4 ст. л. борошна (60 г);
- 1 ч. л. солі;
- спеції за смаком;
- рослинна олія для смаження;
- за бажанням: сметана або йогурт + кріп та часник для соусу.
Приготування:
1. Капусту нашаткувати. Перекласти в каструлю, залити 4 склянками води, відварити 10 хвилин, інформує Ukr.Media.
2. Перекласти на друшляк. Злити рідину, що залишилася. Трохи остудити капусту.
3. Тим часом обсмажити цибулю з часником у невеликій кількості олії. Додати до капусти.
4. Сюди відправити яйця, сіль, спеції. Всипати борошно і замісити овочеве тісто.
5. Розігріти олію на сковороді. Ложкою викласти оладки. Готувати на середньому вогні до рум’яності з обох боків.
Подати готові оладки до столу! Із соусом буде ще смачніше. Змішайте йогурт/сметану з кропом та часником — так смачно і так просто!