Невеличка хитрість, яка допоможе без проблем нарізати свіже м’ясо на тонкі скибочки


На кухні під час приготування їжі, навіть досвідчені господині іноді приходять у сказ, коли необхідний продукт не вдається нарізати правильним чином, інформує .

Як приклад можна одразу навести нарізку для бутербродів багета, багато крихт, м’якоть на обробній дошці й окремо скоринка, ось і весь результат.

А зі свіжим м’ясом проблем не менше, його дуже важко нарізати тонкими скибочками, навіть дуже добре заточеним ножем.

Але є варіанти, як це можна зробити.

Свіже м’ясо промийте під холодною водою. Залишки води злийте і дайте м’ясу висохнути або промокніть його паперовими рушниками.

Потім помістіть м’ясо в морозильну камеру на 30 хвилин. За цей час м’ясний сік кристалізується, і м’ясо стане істотно твердішим.

І все, тепер його можна нарізати будь-якими шматочками. Для смаження м’яса, шматок ліпше нарізати довгастими скибочками, для тушкування гарний варіант нарізати його кубиками.

Ця проста порада допоможе вам зберегти багато часу і нервів. Користуйтеся на здоров’я.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *