як приготувати салат «Китайський дракон» для новорічного столу


Напевно, ви вже знаєте про те, що наступний рік проходитиме під символом Зеленого Дерев’яного Дракона. Ця могутня тварина у багатьох асоціюється з владою, величчю та такою країною, як Китай, інформує .

Щоб заздалегідь задобрити символ майбутнього року і почати 2024-й із чистого листа, потрібно приготувати салат на його честь і поставити на святковий стіл.

Пропонуємо вам рецепт страви під назвою “Китайський дракон”. Вона порадує на новорічній урочистості навіть гурманів, а ще обов’язково сподобається символу наступного року.

Інгредієнти:

  • свиняча вирізка -150 г
  • буряк свіжий — 150 г
  • морква — 150 г
  • цибуля ріпчаста — 150 г
  • соус соєвий — 2 ст.л
  • часник — 2 зубчики
  • імбир мелений — 2 ст.л
  • свіжа петрушка — за смаком
  • оцет яблучний — 2 ст.л
  • цукор білий — за смаком
  • перець червоний пекучий — 1 шт.

Приготування:

Для приготування маринаду до свинячої вирізки потрібно змішати в чаші соєвий соус, подрібнений часник, нарізаний кільцями червоний пекучий перець, імбир (можна замінити соком свіжого), цукор і яблучний оцет.

Свинину нарізати брусочками та опустити в маринад. Залишити у такому вигляді на годину.

Нашаткувати цибулю і відправити на попередньо розігріту сковороду. Обсмажити на олії та остудити. Покласти у чашу з майбутнім салатом.

Моркву та буряк подрібнити на тертці. Також додати у салат.

Промариновану свинину засмажити на сковороді. Потім остудити і також додати у салат.

Все ретельно перемішати, посолити. Як заправку додати рослинну олію. При подачі викласти на блюдо із салатом петрушку.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *