Вірні шанувальники печінки тріски ніколи не відмовляться від «Мімози» на столі. Проте можна не витрачати час створення салату. Приготування простої рибної закуски займе не більше п’яти хвилин, а задоволення отримуватимете весь вечір, інформує .
Інгредієнти:
- печінка тріски — 1 банка,
- яйця — 2 шт.,
- цибуля — 1 шт.,
- багет,
- зелень до смаку.
Приготування:
Використовуйте маленьку цибулину чи половину великої. Подрібніть її та залийте шматочки окропом та злийте воду. Потім нашаткуйте варені яйця. Змішайте всі інгредієнти в одній мисці, у тому числі печінку тріски. Розімніть майбутній паштет вилкою.
Скибочки багету краще підсмажити. На хрумкий тост необхідно викласти суміш, що вийшла. Кожен бутерброд прикрасьте зверху гілочкою кропу, петрушки чи огірком.