ось що можна додавати до страв замість солі


Мало хто дотримується прийнятної для організму добової норми солі, а її надлишок завдає непоправної шкоди. Відмовитись від добавки повністю дуже складно, але спосіб зменшити її споживання є. Страви не будуть прісними, якщо замінити приправу на інший інгредієнт, інформує .

З усіх овочів найбільше натрію з ґрунту вбирає відома своїми корисними властивостями селера. У ній також міститься багато вітамінів та мікроелементів: залізо, калій, магній. Тому варто спробувати приготувати із неї сіль.

Висушіть шматочки селери в духовці, а потім подрібніть їх у блендері. Вийде порошок, до якого також можна додати улюблені спеції. Використовуйте приправу у приготуванні.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *