Щоб запечені курячі крила вийшли соковитими, недостатньо просто відправити їх у духовку. Нижче розповімо, як приготувати по-справжньому смачну страву, інформує .
Спершу крила потрібно замочити у соляному розчині. На літр води потрібно три столові ложки солі. Ця процедура пом’якшить м’ясо та збереже соки всередині. А щоб крила набули насиченого смаку, приготуйте для них маринад.
На кілограм крил вам знадобляться:
- олія соняшникова — 100 мл,
- кінза — 30 г,
- оцет яблучний — 2 ст. л.,
- копчена паприка — 1 ст. л.,
- каррі-порошок — 1 ст. л.,
- гострий перець — 1 стручок,
- коріандр — ⅓ ч. л.,
- кмин — ⅓ ч. л.
Приготування:
Всі інгредієнти змішайте у блендері. Готовим маринадом помажте крила і залиште їх у такому вигляді на 2-3 години. Потім запікайте крильця в духовці, як робите це зазвичай.
Вийде дууже смачно!