такі пиріжки ви ще не готували


Що може бути смачніше, ніж свіжі домашні пиріжки? Сьогодні пропонуємо приготувати не звичні пиріжки на дріжджовому тісті, а незвичайні пиріжки на гарячому тісті на основі йогурту. Пиріжки виходять дуже смачними: ідеальне поєднання — хрусткі зовні та м’які всередині, інформує .

Інгредієнти:

Тісто:

  • вода — 500 мл;
  • сіль — 1 ч.л;
  • вершкове масло — 25 гр;
  • йогурт — 100 гр;
  • борошно — 215 гр;
  • рослинна олія — 2 ст.л.

Начинка:

  • сир фета;
  • зелень петрушки.

Начинка для пиріжків може бути абсолютно будь-якою на ваш смак.

Приготування:

Доведіть до кипіння 500 мл води. У киплячу воду додайте сіль та вершкове масло. Після того, як масло розтопиться, додайте в сковороду натуральний йогурт. Доведіть продукти до кипіння на середньому вогні.

Після закипання додайте в ємність борошно.

Готуйте тісто на середньому вогні при постійному помішуванні до загусання. Після того, як маса стане щільною, готуйте тісто ще 2 хвилини, а потім зніміть з вогню і залиште на столі на 10 хвилин.

Коли тісто комфортно брати руками, додайте до нього 2 ст. л. рослинної олії та вимішуйте ще 6-7 хвилин. В результаті вийде м’яке пружне тісто, яке не прилипає до рук.

Відокремте невеликий шматочок тіста і надайте йому форму тонкого коржика. Покладіть в центр коржика начинку із сиру та зелені.

Щільно защипіть краї, формуючи невеликі пиріжки.

Обсмажуйте пиріжки у великій кількості олії до рум’яного стану та подавайте гарячими до столу.



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *