Інгредієнти:
- 300 г курячого філе;
- 100 г маринованих печериць;
- 1 невелика цибулина;
- 4-5 помідорів;
- 100 г твердого сиру;
- майонез – за смаком;
- 3 маслини;
- 4–5 гілочок кропу;
- ½ чайної ложки маку.
Приготування:
Курку відваріть до готовності.
Остигле філе, гриби, цибулю і 2 помідори наріжте невеликими шматочками, помідори, що залишилися, — тонкими скибочками.
Сир натріть на середній тертці.
Викладіть шарами курку, цибулю, печериці, шматочки помідорів. Кожен шар змащуйте тоненькою сіточкою з майонезу. Зверху посипте сиром і викладіть маки з тоненьконарізаних помідорів, прикрасьте кропом, маслинами та маком.