Смачний та красивий салат “Маки”. Суперово дивиться на святковому столі!


Інгредієнти:

  • 300 г курячого філе;
  • 100 г маринованих печериць;
  • 1 невелика цибулина;
  • 4-5 помідорів;
  • 100 г твердого сиру;
  • майонез – за смаком;
  • 3 маслини;
  • 4–5 гілочок кропу;
  • ½ чайної ложки маку.

Приготування:

Курку відваріть до готовності.

Остигле філе, гриби, цибулю і 2 помідори наріжте невеликими шматочками, помідори, що залишилися, — тонкими скибочками.

Сир натріть на середній тертці.

Викладіть шарами курку, цибулю, печериці, шматочки помідорів. Кожен шар змащуйте тоненькою сіточкою з майонезу. Зверху посипте сиром і викладіть маки з тоненьконарізаних помідорів, прикрасьте кропом, маслинами та маком.





Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *