15 яскравих салатів з авокадо для тих, хто любить смачно поїсти – Затишок


Дуже смачні поєднання з помідорами, тунцем, куркою, креветками, виноградом, ківі та огірками.

1. Салат з авокадо, помідорами та огірками

Інгредієнти:

  • 6 середніх помідорів;
  • 2-3 середніх огірки;
  • 2 авокадо;
  • ½ червоної цибулини;
  • ½ пучка петрушки;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • 2 столові ложки лимонного соку;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Наріжте помідори, огірки й авокадо великими шматочками, а цибулю – тонкими смужками. Додайте подрібнену петрушку, олію, лимонний сік, сіль і перець і перемішайте.

2. Салат з авокадо, курки та кукурудзи

Інгредієнти:

  • 2 обсмажені або запечені курячі грудки;
  • 2 авокадо;
  • ¼-½ червоної цибулини;
  • 100 г консервованої кукурудзи;
  • кілька гілочок петрушки;
  • 2 столові ложки лаймового або лимонного соку;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Наріжте остигле м’ясо довільними шматочками або розберіть на волокна. Наріжте авокадо і цибулю невеликими кубиками.

Додайте до підготовлених інгредієнтів кукурудзу, рубану петрушку, цитрусовий сік, олію, сіль і перець. Гарненько перемішайте салат.

3. Салат з авокадо, креветками та помідорами

Інгредієнти:

  • 2 зубчики часнику;
  • 4 столові ложки оливкової олії;
  • 250 г очищених креветок;
  • 200 г помідорів чері;
  • 1 авокадо;
  • 100 г суміші салатного листя;
  • 2 столові ложки лимонного соку;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Розчавіть часник плоским боком ножа. Розігрійте в сковороді половину олії, викладіть туди часник і креветки. Обсмажуйте креветки, помішуючи, близько 5 хвилин. Потім перекладіть їх на серветку, щоб стік зайвий жир.

Розріжте помідори навпіл, наріжте авокадо великими шматочками і порубайте салатне листя. Додайте до інгредієнтів остиглі креветки. Заправте салат сумішшю олії, що залишилася, лимонного соку, солі та перцю.

4. Салат з авокадо і яйцями

Інгредієнти:

  • 3 яйця;
  • 1 авокадо;
  • ¼-½ червоної цибулини;
  • кілька пір’їн зеленої цибулі;
  • кілька гілочок петрушки;
  • 2 столові ложки майонезу;
  • 1 чайна ложка лимонного соку;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Зваріть яйця круто, остудіть і очистіть. Наріжте яйця великими шматочками, а авокадо і червону цибулю – дрібними кубиками. Подрібніть зелену цибулю та петрушку.

Додайте до підготовлених інгредієнтів майонез, лимонний сік, сіль і перець і ретельно перемішайте.

5. Салат із помідорами та моцарелою в човниках з авокадо

Інгредієнти:

  • 2 авокадо (для цього рецепта авокадо потрібно розрізати навпіл і не очищати від шкірки);
  • кілька помідорів чері;
  • 80 г моцарели;
  • 1-2 чайні ложки оливкової олії;
  • приправа “Італійські трави” – за смаком;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком;
  • кілька гілочок базиліку;
  • трохи бальзамічного соусу – за бажанням.

Приготування:

Із половинок авокадо ложкою вишкребіть трохи м’якоті. Наріжте її кубиками і викладіть у миску. Додайте помідори, розрізані на четвертинки, кубики моцарели, олію, “Італійські трави”, сіль і перець і перемішайте.

Розкладіть салат по кошиках з авокадо. Прикрасьте рубаним базиліком. За бажання полийте кошики бальзамічним соусом.

6. Салат з авокадо, тунцем та огірками

Інгредієнти:

  • 2 середні огірки;
  • 3 авокадо;
  • 1 червона цибулина;
  • 300 г консервованого тунця;
  • ½ пучка петрушки;
  • 2 столові ложки лимонного соку;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Наріжте огірки тонкими півкружечками, авокадо і цибулю – тонкими смужками. Злегка розімніть рибу виделкою і викладіть до підготовлених інгредієнтів.

Додайте подрібнену петрушку, лимонний сік, олію, сіль і перець і гарненько перемішайте.

7. Салат з авокадо, куркою, яйцями та беконом

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 2 скибочки бекону;
  • 1 авокадо;
  • 1 відварена куряча грудка;
  • кілька пір’їн зеленої цибулі;
  • кілька гілочок кропу;
  • 2 столові ложки лимонного соку;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Зваріть яйця круто, остудіть і очистіть. Потім розріжте їх уздовж на четвертинки. Обсмажте бекон до рум’яної скоринки. Наріжте його невеликими шматочками, а авокадо – кубиками.

Остигле м’ясо курки розберіть на волокна або наріжте довільними шматочками. Додайте до підготовлених інгредієнтів рубану зелень. Змішайте лимонний сік, олію, сіль і перець і заправте сумішшю салат.

8. Салат з авокадо, виноградом, руколою, горіхами та козячим сиром

Інгредієнти:

  • 1 авокадо;
  • ½ червоної цибулини;
  • 300-350 г винограду без кісточок;
  • 2 пучки руколи;
  • 80 г козячого сиру;
  • жменя волоських горіхів;
  • 80 мл оливкової олії;
  • 3 столові ложки бальзамічного оцту;
  • 2 столові ложки меду;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Наріжте авокадо шматочками, а цибулю – тонкими смужками. Розріжте виноград навпіл. Додайте до інгредієнтів руколу, розкришений сир і рубані горіхи.

Змішайте олію, оцет, мед, сіль і перець. Полийте салат отриманою заправкою і перемішайте.

9. Салат з авокадо, ківі, гранатом і гострим перцем

Інгредієнти:

  • 3-4 ківі;
  • ½ авокадо;
  • кілька пір’їн зеленої цибулі;
  • кілька гілочок петрушки;
  • ¼ гострого перцю;
  • жменю зерен граната;
  • 1 чайна ложка оливкової олії;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Наріжте очищені ківі та авокадо однаковими шматочками. Подрібніть цибулю, петрушку і гострий перець, очищений від насіння. Можна взяти менше або більше перцю, регулюючи гостроту салату. Можна також додати іншу зелень. Додайте гранатові зерна, олію, сіль і чорний перець і перемішайте салат.

10. Салат з авокадо, моркви, апельсинів і руколи

Інгредієнти:

  • 3 апельсини;
  • 3 моркви;
  • 2 авокадо;
  • 1 пучок руколи;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Очистіть два апельсини і розділіть м’якоть на часточки. Позбавте їх від прожилок і плівок. Нашаткуйте моркву тонкими довгими смужками за допомогою овочечистки. Авокадо наріжте великими часточками.

До підготовлених інгредієнтів додайте руколу. Змішайте сік і дрібно натерту цедру апельсина, що залишився, олію, сіль і перець. Заправте салат цитрусовою сумішшю.

11. Салат з авокадо, куркою та гірчично-медовою заправкою

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе;
  • сіль – за смаком;
  • 1 столова ложка негострої гірчиці;
  • 1 столова ложка меду;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 1 чайна ложка лимонного соку;
  • суміш перців – за смаком;
  • 1 авокадо;
  • 1 пучок салатного листя.

Приготування:

Відваріть філе в підсоленій воді до готовності приблизно за 20 хвилин. Остудіть.

Для заправки з’єднайте гірчицю, мед, олію, лимонний сік, суміш перців і сіль.

М’якоть авокадо та курку наріжте шматочками. Додайте крупно порване або порізане листя салату та заправку і перемішайте.

12. Листковий салат з авокадо, рисом і червоною рибою

Інгредієнти:

  • 70-100 г рису;
  • сіль – за смаком;
  • 1-2 огірки;
  • 100-150 г солоної або копченої червоної риби;
  • 1 авокадо;
  • майонез – за смаком;
  • кунжут – за смаком.

Приготування:

Відваріть рис у підсоленій воді до готовності. Остудіть.

Огірок, рибу і м’якоть авокадо наріжте приблизно однаковими кубиками.

Викладіть інгредієнти шарами в такій послідовності: половина рису, огірок, половина риби, рис, авокадо, риба. Кожен шар рису змащуйте майонезом. За бажання підсоліть огірок і авокадо.

Посипте салат кунжутом.

13. Салат з авокадо, тунцем і яйцями

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 1 банка консервованого тунця;
  • 3-4 невеликих помідори;
  • 1 авокадо;
  • салатне листя або інша зелень – за смаком;
  • 2-3 столові ложки рослинної олії;
  • 1 столова ложка зернистої гірчиці;
  • сіль і мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Зваріть яйця, остудіть і наріжте уздовж на четвертинки. Злийте рідину з тунця і розділіть рибу на шматочки.

Розріжте помідори вздовж на кілька частин, крупно порубайте авокадо.

Викладіть на тарілку салатне листя, розкладіть підготовлені інгредієнти. Змішайте олію, гірчицю, сіль і перець. Полийте салат заправкою.

14. Салат з авокадо, креветками та манго

Інгредієнти:

  • 300-400 г креветок;
  • сіль і мелений чорний перець – за смаком;
  • рослинна олія – за смаком;
  • 1 манго;
  • ¹⁄₂ фіолетової цибулини;
  • кілька помідорів чері;
  • 1 авокадо;
  • ¹⁄₄ пучка петрушки.

Приготування:

Обсмажте морепродукти, приправивши сіллю і перцем, у сковороді з олією до рум’яності. Можна додати інші спеції. Остудіть.

Наріжте манго, цибулю, черрі та авокадо. Порубайте петрушку. Змішайте всі інгредієнти, додайте спеції та олію.

15. Салат з авокадо, помідорами та кукурудзою

Інгредієнти:

  • 1 авокадо;
  • 2 помідори;
  • 200 г консервованої кукурудзи;
  • ¹⁄₄ пучка зелені;
  • сіль – за смаком;
  • майонез або натуральний йогурт – за смаком.

Приготування:

Наріжте шматочками авокадо і помідори. Із помідорів видаліть насіння і рідину навколо них.

Додайте кукурудзу, рубану зелень і сіль. Заправте майонезом або йогуртом.





Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

رهيثخ سثء gratisfucktube.com افلام سكس بنات جميله
castrato hentai hentainaked.com kuro no innyuu
domin-8 me! hentaiquality.com cock hentai
mallu reshma hot scenes erobomb.net hot vieos
lucy pinder nude videos pornstarsporn.info horny indian babes
tamil girl fuking megeno.mobi palmtube
www.xvodeos publicporntrends.com sexy vedeo in
local girl sex bestsexporno.com saira banu actress
sarasalu.com pimpmovs.info xnxxx hd video
indian prontube com cowporntube.net xnxx tamil hot
perfect girals chupatube.net sexychudai
lndian sax video free-indian-porn.com videoxxxxxxxxxx
new beeg tubepatrol.sex yes please porn
نيك اغتصاب مصري pornozonk.com سكس صافينار
bangla gud mara mari rajwap.biz southindian masala