10 заливних пирогів, які замінять вам обід або вечерю – Затишок


Заливні пироги прості в приготуванні. Тісто для них не доведеться довго місити і розкачувати, оскільки воно має бути рідким.

Готовність пирога перевіряйте за допомогою зубочистки. Вона має виходити з центру випічки сухою.

Заливний пиріг із фаршем

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 100 г майонезу;
  • 120 г сметани;
  • 3 столові ложки олії;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • сіль – за смаком;
  • ½ чайної ложки соди;
  • 200 г просіяного борошна;
  • 1 цибулина;
  • 500 г яловичого фаршу;
  • ½ чайної ложки меленого мускатного горіха;
  • ½ чайної ложки зіри;
  • ½ чайної ложки чебрецю;
  • 1 чайна ложка цілого коріандру;
  • 200 мл води;
  • ½ пучка кропу;
  • кілька гілочок петрушки;
  • кілька гілочок базиліка;
  • трохи вершкового масла.

Приготування:

Збийте яйця. Додайте майонез, сметану, 2 столові ложки олії, цукор, приблизно ⅔ чайної ложки солі та соду і ретельно перемішайте. Всипте борошно і ще раз гарненько перемішайте тісто.

У сковороді розігрійте олію, що залишилася, і обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Викладіть фарш, додайте мускатний горіх, зіру, чебрець, коріандр і сіль. Перемішайте і готуйте м’ясо 2-3 хвилини.

Влийте воду і тушкуйте на середньому вогні, поки вся рідина не випарується. Киньте в сковороду дрібно нарізану зелень і перемішайте.

Змастіть вершковим маслом форму для випічки. Викладіть туди половину тіста і розрівняйте. Зверху розподіліть начинку, а на ній – тісто, що залишилося. Випікайте пиріг при 180°C близько 40 хвилин.

Заливний пиріг із капустою

Інгредієнти:

  • 500 г капусти;
  • кілька пір’їн зеленої цибулі;
  • кілька гілочок петрушки;
  • сіль – за смаком;
  • 4 яйця;
  • 200 г сметани;
  • 220 г просіяного борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • трохи рослинної олії.

Приготування:

Тонко нашаткуйте капусту і залийте її окропом на 10 хвилин. Потім злийте рідину, додайте рубану зелень і сіль та перемішайте.

Збийте яйця, сметану та дрібку солі. Всипте борошно, змішане з розпушувачем, і перемішайте до однорідної консистенції.

З’єднайте капусту і тісто та викладіть у змащену олією форму для випічки. Випікайте пиріг 30-40 хвилин за температури 200°C.

Заливний пиріг із куркою

Інгредієнти:

  • 1 цибулина;
  • кілька столових ложок рослинної олії;
  • 800 г курячого філе;
  • кілька гілочок петрушки;
  • кілька пір’їн зеленої цибулі;
  • сіль – за смаком;
  • 2 яйця;
  • 500 мл кефіру;
  • 320 г просіяного борошна;
  • ½ чайної ложки соди;
  • 1 чайна ложка цукру.

Приготування:

Наріжте цибулю кубиками і злегка обсмажте на розігрітій олії. Викладіть у сковороду з цибулею курку, нарізану невеликими шматочками. Готуйте, помішуючи, близько 10-12 хвилин. Зніміть з вогню, додайте посічену зелень і сіль та перемішайте.

Збийте яйця, додайте кефір і збийте ще раз. З’єднайте борошно, соду, цукор і ½ чайної ложки солі. Всипте борошняну суміш до рідких інгредієнтів і ретельно перемішайте. Влийте в тісто 2 столові ложки олії та ще раз перемішайте.

Змастіть олією форму для випічки та розподіліть по ній ⅔ тіста. Зверху викладіть начинку, залийте її тістом, що залишилося, і розрівняйте. Випікайте пиріг близько 30 хвилин за температури 180°C.

Заливний пиріг із яйцями та зеленою цибулею

Інгредієнти:

  • 11 яєць;
  • 200 г зеленої цибулі;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком;
  • 200 г + 2 столові ложки сметани;
  • 300 мл кефіру;
  • 300 г просіяного борошна;
  • 20 г розпушувача;
  • трохи рослинної олії;
  • 1 столова ложка панірувальних сухарів;
  • 1 столова ложка кунжуту.

Приготування:

Зваріть 6 яєць круто. Остудіть, почистіть і наріжте кубиками. Змішайте їх із дрібно нарізаною цибулею, сіллю, перцем і 1 столовою ложкою сметани.

У миску вбийте 4 яйця та 1 білок. Жовток знадобиться для змащування пирога. Додайте ½ чайної ложки солі, 200 г сметани та кефір і гарненько збийте. Всипте борошно, з’єднане з розпушувачем, і перемішайте до однорідної консистенції.

Змастіть маслом форму для випічки та присипте сухарями. Викладіть на дно половину тіста, зверху розподіліть начинку, залийте тістом, що залишилося, і розрівняйте його.

Змішайте жовток, що залишився, і 1 ложку сметани. За допомогою пензлика акуратно змастіть верх пирога. Присипте пиріг кунжутом і поставте в розігріту до 180°C духовку приблизно на 70 хвилин.

Заливний пиріг із картоплею та рибними консервами

Інгредієнти:

  • 250 г сметани;
  • 250 г майонезу;
  • 6 яєць;
  • сіль – за смаком;
  • 250 г просіяного борошна;
  • 20 г розпушувача;
  • 1 цибулина;
  • кілька гілочок кропу;
  • кілька гілочок петрушки;
  • ½ пучка зеленої цибулі;
  • 350 г будь-яких рибних консервів;
  • 4 великі картоплини;
  • трохи рослинної олії;
  • мелений чорний перець – за смаком.

Приготування:

Збийте сметану, майонез, яйця і приблизно 1 чайну ложку солі. З’єднайте борошно та розпушувач. Додайте борошняну суміш до рідких інгредієнтів і ретельно перемішайте.

Дрібно наріжте ріпчасту цибулю та зелень. Злийте з консервів сік, викладіть рибу на тарілку і подрібніть виделкою. Натріть сиру очищену картоплю на крупній тертці.

Змастіть маслом форму для випічки. Розподіліть по ній половину тіста. Зверху викладіть половину картоплі, присипте сіллю і перцем. Потім – половину ріпчастої цибулі та половину зеленої цибулі, а слідом усю рибу.

Присипте рибу залишками цибулі, кропом, петрушкою і картоплею. Посоліть і поперчіть начинку та залийте другою половиною тіста.

Випікайте пиріг приблизно 1 годину за 170°C.

Заливний пиріг із кабачками

Інгредієнти:

  • 160 мл натурального йогурту або нежирної сметани;
  • 100 г манної крупи;
  • 400 г кабачків;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 2 яйця;
  • трохи вершкового масла;
  • 50 г твердого сиру.

Приготування:

Змішайте йогурт або сметану з манкою і залиште на 10 хвилин, щоб крупа розбухла. Натріть кабачки на крупній тертці, присипте ½ чайної ложки солі, перемішайте і залиште на 5 хвилин.

Додайте в манну суміш яйця та сіль і збийте. Гарненько відіжміть кабачки від рідини, що виступила, викладіть у тісто і ретельно перемішайте.

Змастіть маслом форму для випічки. Розподіліть по ній тісто з кабачками та посипте тертим сиром. Поставте пиріг у розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин.

Заливний пиріг із печінкою та рисом

Інгредієнти:

  • 300 г яловичої печінки;
  • 3 столові ложки вареного рису;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком;
  • 2 яйця;
  • 250 мл кефіру;
  • 80 г вершкового масла;
  • 130 г просіяного борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача.

Приготування:

Замочіть печінку в прохолодній воді або молоці на 30 хвилин. Потім видаліть плівки і покладіть шматок у каструлю з киплячою водою приблизно на 15 хвилин. Щоб перевірити готовність, проткніть його ножем або виделкою. З печінки має виступити прозорий сік.

Перекрутіть печінку через м’ясорубку. Змішайте її з рисом, сіллю та перцем.

Збийте яйця, кефір і трохи солі. Додайте 60 г розтопленого масла і борошно, з’єднане з розпушувачем, і гарненько перемішайте.

Змастіть маслом, що залишилося, форму для випічки. Викладіть у неї половину тіста, зверху розподіліть начинку і покрийте другою половиною тіста. Випікайте пиріг за температури 180°C близько 30-40 хвилин.

Заливний пиріг із грибами

Інгредієнти:

  • 500 г печериць;
  • 70 г вершкового масла;
  • сіль – за смаком;
  • 2 яйця;
  • ½ чайної ложки соди;
  • 200 мл кефіру;
  • 150 г просіяного борошна;
  • 100 г твердого сиру.

Приготування:

Наріжте печериці невеликими шматочками. На пательні розтопіть частину олії та викладіть туди гриби. Посоліть і обсмажуйте, поки не випарується рідина.

Збийте яйця та дрібку солі. Додайте соду, кефір і борошно та перемішайте до однорідної консистенції. Змастіть форму маслом і розподіліть по ній половину тіста. Зверху викладіть начинку і залийте тістом, що залишилося.

Посипте пиріг тертим сиром. Випікайте 30-40 хвилин за температури 180°C.

Заливний пиріг із шинкою та сиром

Інгредієнти:

  • 1 яйце;
  • 125 мл кефіру;
  • ⅓ чайної ложки солі;
  • ⅓ чайної ложки соди;
  • 70 г просіяного борошна;
  • 100 г шинки;
  • 70 г твердого сиру;
  • кілька гілочок кропу;
  • трохи рослинної олії.

Приготування:

Збийте яйце та кефір. Всипте сіль, соду і борошно та перемішайте до однорідної консистенції. Наріжте шинку кубиками, натріть сир на крупній тертці, подрібніть кріп.

Додайте в тісто шинку, сир і кріп та перемішайте. Викладіть суміш у змащену олією форму для випічки. Випікайте пиріг за температури 200°C приблизно 30 хвилин.

Заливний пиріг із куркою та картоплею

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе;
  • сіль – за смаком;
  • мелений чорний перець – за смаком;
  • 3 яйця;
  • 190 мл кефіру;
  • 190 г майонезу;
  • 250 г просіяного борошна;
  • 1 чайна ложка соди;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 5 великих картоплин;
  • 2 цибулини;
  • трохи рослинної олії.

Приготування:

Наріжте курку невеликими кубиками, посипте сіллю та перцем і перемішайте. Залиште маринуватися, поки готуєте тісто.

Збийте яйця та ½ чайної ложки солі. Додайте кефір і майонез та перемішайте. З’єднайте борошно, соду та розпушувач. Всипте до рідких інгредієнтів і перемішайте до однорідної консистенції.

Наріжте очищену сиру картоплю тонкими кружечками, а цибулю – півкільцями.
Змастіть олією форму для випічки і розподіліть по ній половину тіста. Викладіть на тісто половину картоплі. За бажанням можна її посолити.

Розподіліть зверху курку та цибулю. Покрийте картоплею, що залишилася, і залийте другою половиною тіста. Випікайте пиріг за температури 180°C 50-60 хвилин.





Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

رهيثخ سثء gratisfucktube.com افلام سكس بنات جميله
castrato hentai hentainaked.com kuro no innyuu
domin-8 me! hentaiquality.com cock hentai
mallu reshma hot scenes erobomb.net hot vieos
lucy pinder nude videos pornstarsporn.info horny indian babes
tamil girl fuking megeno.mobi palmtube
www.xvodeos publicporntrends.com sexy vedeo in
local girl sex bestsexporno.com saira banu actress
sarasalu.com pimpmovs.info xnxxx hd video
indian prontube com cowporntube.net xnxx tamil hot
perfect girals chupatube.net sexychudai
lndian sax video free-indian-porn.com videoxxxxxxxxxx
new beeg tubepatrol.sex yes please porn
نيك اغتصاب مصري pornozonk.com سكس صافينار
bangla gud mara mari rajwap.biz southindian masala